Iresponsabilitatea criminală a lui Ponta

Încep cu concluzia:

Refuzând să dea o OUG, Ponta permite câinilor sălbatici din România să omoare copii. Este o iresponsabilitate criminală. Toți cei de la putere au luat-o razna.

FAPT:
Un câine, în București, mănâncă un copilaș de 4 ani.

RĂSPUNSUL PUTERII LUI PONTA:
1) Analizăm situația, ne scărpinăm după ureche și propunem să se discute în Parlament.
2) „Guvernul are nevoie de mici coloraturi stilistice în comunicare”. Nu mă credeți? Click aici!

Televiziunile care trăiesc din șpăgi de la USL fac analize pe textele unor legi tembele.

Din clasa politică, doar Președintele este un om responsabil în țara asta?
Oameni buni, treziți-vă! În curând va fi prea târziu!

Comentarii

  1. Se vede ca sportul preferat pentru pontanac este aruncarea pisicii moarte in curtea altuia. Si cu cainii, si cu privatizarea Cfr. De aia e numit iresponsabil, pentru ca fuge de raspundere.
    Apropo de scena cu babele, m-am gandit ca erau asa de otravite pentru ca erau niste tinere asistente de la spiru rahet, ofticate pe ministrul Funeriu care a curatat bacul si nu se mai duc imbecilii la studii la profesionala lor, nu mai au obiectul muncii,au imbatranit de cand asteapta...:))))
    Redevenind seriosi, cat sa fii de jigodie(alt sinonim pentru caine)incat sa nu iti pese nu ca un copil a murit ingrozit,ci ca unor sute de copii zilnic le tremura sufletul cand vad caini?Se spune ca atunci cand se naste un copil, se aprinde o stea pe cer; cum se poate sa nu iti pese de sufletul copiilor?Cum se poate sa nu iti pese de sperantele noastre,copiii?Politicienii au pe locul inimii doar buzunare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, maidanezii au ajuns o problema de siguranta nationala. Poate ca Ponta se va gandi sa ceara un aviz din partea CSAT, daca chiar nu e in stare sa transeze problema.

    De ce se pot da OUG-uri peste noapte pentru te miri ce, de ce poti sa dai jos un presedinte de tara in timp record, dar pur si simplu nu poti sa aperi copiii de, culmea, niste caini!

    Apoi, la fel de criminala este si iresponsabilitatea tuturor asa zisilor iubitori de animale, extrem de vocali, din cauza carora s-a ajuns in aceasta situatie. Daca pe politicieni ii poti suspecta de vreun interes politic, pe acestia nu-i poti suspecta decat de prostie.

    Daca in loc de 65000 de caini in Bucuresti ar fi fost 65000 de soldati straini cu arme, oare care ar fi fost reactia? Poate parea o analogie dusa la extrem, dar acesti caini UCID, am vazut. Nu stii niciodata cand si nu te poti apara de ei.

    Oare daca Ionut ar fi fost omorat de un om si nu de un caine ar mai fi dat acestia dovada de atata intelegere? Ar mai fi apelat la prezumtia de nevinovatie? Pot ei garanta ca, daca bunica lui Ionut ar fi stat in permanenta la un metru de acesta nu ar fi cazut si ea, la randul ei, victima unor animale flamande?

    La ce bun un referendum pentru asta? Oricum, in Romania nu se tine cont de vointa oamenilor, fie ea si exprimata printr-un referendum, cu asta ne-am lamurit deja.

    Ma lasa rece lacrimile si cuvintele raspicate ale lui Oprescu care striga ca va face EXACT asa cum vor cetatenii. Cheia sta in formularea intrebarii la referendum si de termenul acela de sapte zile. Rezolva ei cumva. Inca ceva: ar fi interesant de facut o harta interactiva cu orasele unde sunt cei mai multi caini si culoarea politica a autoritatilor, s-ar putea sa se evidentieze un tipar.

    La ce fel de reforme ne mai putem astepta noi in sanatate si educatie, daca cei care conduc nu sunt in stare sa rezolve ceva atat de grav cu o rezolvare atat de simpla, ca o schema logica: se strang cainii de pe strazi. Daca sunt bolnavi, agresivi, etc sunt eutanasiati din start. Daca nu, sunt cazati o saptamana. Vrea cineva sa-i adopte, atunci se sterilizeaza si se da spre adoptie, cu responsabilitatile, inclusiv penale, aferente si contra cost (pentru ca asa mi s-ar parea normal. De obicei, cine vrea un caine, si-l cumpara). Nu vrea nimeni sa-i adopte intr-o saptamana? Atunci eutanasiere.

    Asteptam cu interes concluziile justitiei. Macar de aici sa vina o decizie: in tara asta raspundem sau nu pentru faptele noastre?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România