Insulte uninominale

Stimați cititori,

La fiecare postare primesc multe comentarii pline de cuvinte urâte (în medie vreo 20). După IP e ușor de verificat de unde vin... Așa cum ați văzut nu cenzurez comentariile negative. Nu o voi face nici în continuare cu o singură condiție: nu postați anonim. Nu e nicio problemă dacă aveți opinii diferite, nu e nicio problemă chiar dacă, înjurându-mă, vă simțiți mai bine.

Vă promit că dacă înjurați uninominal, fie și pentru a vă lăuda colegilor de șpriț sau table că m-ați înjurat vă voi da satisfacția să apăreți pe blog. Desigur, dacă asta vă face să vă simțiți mai fericit/ă.

Cu respect,
Daniel Funeriu

Comentarii

  1. Intr-adevar, nu se merita a strica micile bucurii ale unor oameni mici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt niste anonimi...nu doar semneaza .

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord, eu nu consider ca este normal ca cineva sa injure pe altul si sa se ascunda. Sigur, pot fi opinii diferite, dar sa primeze argumentul si nu anumite organe, lasate de la Domnul in alte scopuri, ca este urat. Pe maidan, la fotbal, se mai practica, dar in mediul academic si de intelectuali internauti, este ceva sub conditia umana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelent apel la responsabilitate, mai ales că în politică e ca la ruletă: nu se știe niciodată cum se învârte roata iar... scripta manent. Sunt sigur că numărul eroilor cu spirit civic exacerbat va scădea dramatic sau se va umple pagina de comentarii cu domni și domnișoare Smith!


    RăspundețiȘtergere
  5. E bine ca va injura....inseamna ca sunteti citit.

    Din pacate, nici universitarii din PDL nu v-au sustinut reforma, mai ales in universitar.

    Sunteti prea putini, cei ca dv. Intr-o mare de impostori academici acre au distrus zeci de generatii. Si le distrug in continuare, fosilele batrane si copiii lor mai prosti care activeaza in academic. Ceilalti au emigrat.

    Nu am inteles niciodata de ce v-ati bagat in mafia aia de la pdl si in general in politica......

    RăspundețiȘtergere
  6. Puneti-va putin si in postura cititorilor impartiali (apolitici) ai blogului: ce-i intereseaza pe ei aceste injuraturi? Chiar si comentariile care bat campii ar trebui sa nu fie aprobate. In final trebuie sa ai sentimentul ca nu pierzi timpul citind un articol si comentariile lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule ministru, va rugam sa luati o pozitie publica privitor la scandalul legat de proiectele de cercetare care a condus la demisia in bloc a CNCS.

    RăspundețiȘtergere
  8. prof. univ. dr. Mihaela Secrieru25 aprilie 2013 la 13:31

    Stimate domnule Funeriu, doresc sa va felicit pentru rezistenta dvs. la incultura si la reactiile ostile si evident primare ale unor colegi la noutate. Legea patronata de dvs. este exceptionala. Ea se distinge prin logica si functionalitate pina la amanunt, fiind plina de demnitate si de corectitudine. Ea aducea un nou suflu in dezvoltarea educatiei in Romania si un nou ideal national la care sa ne raportam. Per total, in citiva ani toti actorii educationali s-ar fi inscris intr-o linie ascedenta si corecta. Eu stiu ca multe obiective erau greu tangibile si ca multi colegi erau devoalati si pusi sub spectrul mediocritatii vadite, dar trecind peste aceste victime colaterale, finalmente si elevii si studentii si societatea ar fi avut de cistigat, daca aceeasi mediocritate nu ar fi fost majoritara si nu s-ar fi constituit intr-o conjuratie tacita. E greu de explicat cit de afectati de atitudinile comuniste de stapini ai scolilor, facultatilor, departamentelor etc. ale structurilor de conducere discretionare actuale suntem toti cei care dorim s ane exprimam liber si sa ne asociem intru cunoastere. Aceasta insemna insa, ca si noi cei care ne simteam nedreptatiti sa ne implicam... Nu a fost destul curaj si nici destula vointa, iar daca a existat ici-colo cite o singura voce care incerca sa strice ordinea prestabilita de feuda oficiala era aspru pedepsita. Si eu am fost una dintre ele, dar nu imi pare rau....mi-am pastrat libertatea de a imi exprima opiniile si asta o stiu acum toti, e un cistig. Cred ca aceasta lege este singura achizitie valoroasa a sistemului dupa Legea Spiru Haret si pacat ca un om luminat ca dl. prof. Marga nu a inteles ca ea venea atit de pozitiv in continuarea reformei initiate de el. A pierdut ocazia de a desavirsi ceea ce incepuse. Dezavuez modul rusinos in care s-au comportat in totii anii acestia unii dascali cu dvs., falsi dascali in fond, fiindca erau lipsiti de altruism si de intelegere si fiindca au exacerbat ostilitatea fata de dvs., fata de oricine, in fond, cind de fapt trebuia sa fiti admirat pentru succesele dvs. exceptionale in afara tarii, intr-un mediu curat, ba mai mult sa fiti investit cu prestigiu si autoritate. Se pare insa ca per ansamblu inca suntem tributarii unei gindiri colective perdante. In fond, in ceea ce va priveste, corectitudinea si rectitudinea sunt de netagaduit si atunci de unde atita ura si detractare si atita energie impotriva progresului? Va urez mult succes in continuare si imi face placere sa stiu ca un tinar stralucit ca dvs. a reusit sa faca atit de mult pentru patria lui.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România