Adevărul despre film

Singurul adevăr cu care toată lumea este de acord în ceea ce priveşte filmuleţul care intoxică viaţa publică în aceste zile conţine următoarele elemente:
  • un copil de 10 ani a interacţionat cu Traian Băsescu în 2004. Interacţia respectivă nu l-a speriat, nu i-a provocat teamă, el afirmînd chiar că ar vota cu Traian Băsescu dacă ar avea vârsta.
  • În 2009, acelaşi copil, de 15 ani acum, a interacţionat cu trusturile Realitatea, Antena şi ziarul Gardianul. Acum este traumatizat.
Trăgînd linie, fiecare ajunge la concluzia sa.

Comentarii

  1. Mătuşica copilului a primit bani grei... vor veni semnale despre noile achiziţii pe care le va face.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt semnale ca Geoana va castiga alegerile ! NU PUTEM LASA SA SE INTAMPLE ASTA!!! Iar data de 6 pica cum nu se poate mai prost. Win or lose, BASE RULZ !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ai stat degeaba in Franta. Esti cartezian pur sange. Numai romanii (latinii) ar mai fi putut fi atat de convingatori in atat de putine cuvinte. Nu uita insa ca romanii (de la Bucuresti si de aiurea) sunt insensibili la rationamente. Ei se lasa sedusi de tăria vocii, nu de forta argumentului. Bafta, mai, si nu uita vorba poetului S.G.: "RETURNENT FRANCS IN FRANCE, DULCE TERRE!!!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca este traumatizat in urma interactiunii de la OTV cu sustinatorii dvs. Iurascu , Agarici si Ana Ghita. Am vazut in seara asta reluarea emisiunii de joi si ceea ce s-a intamplat acolo a fost o mizerie: trei adulti au terorizat un pusti de 15 ani. Cine a vazut emisiunea stie la ce ma refer.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnu' Funeriu, de parca nu te compromisesei suficient intrand in PDL, acum vad ca ai ales sa te compromiti definitiv ajungand la OTV. De maneaua aia cu basescu ce zici? Marfa de marfa, este? O sa va aduca o gramada de voturi, numa' de la intelectuali unu' si unu'.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am scris ieri pe blogul Politeia:

    "...Pana la ora 1:20 noaptea D. Funeriu a fost la OTV.L-am vazut si in staful de campanie.Toata stima ptr. ac. om. La CV-ul si valoarea sa nu are nevoie de a iesi in evidenta. Sunt convins ca duce aceasta lupta alaturi de ceilalti fiindca "l-a citit" pe TB. A realizat ca TB este persoana care vrea cu adevarat si poate transforma societatea. Si are nevoie de ajutor. Toata stima D. Funeriu."

    Nu sunt un "comentator de profesie" (postac), dar citind ce s-a scris mai sus am considerat ca este de datoria mea sa va spun in fata ceea ce gandesc. Daca aveti convingerea ca Traian Basescu merita sustinut, faceti-o fara rezerve. "Compromiteti-va" cu totii fara retinere. Sustinerea noastra va fi votul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze ca la comentariul anterior nu v-am salutat si am intrat brusc in subiect. Din cauza revoltei.
    Inca o data va spun cu sinceritate: TOATA STIMA Dle. D. FUNERIU.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnu' navy, nu ne spui ceva in fata si de maneaua aia? Hai dom'le, loveste-ne, zi-o de-a dreptu', barbateste: este ca-i meseriasa de tot? Numa' ce-o asculti si simti cum se transforma societatea, este?

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Funeriu, am citit cv-ul dvs. si la fel ca si George Dumitrica inainte sa va duceti la comisie, am ramas placut impresionat. Sunteti un personaj placut al PD-ului.
    Sunt dezamagit insa ca nu ati preferat sa adoptati macar o pozitie offline fata de ce se intampla zilele acestea in peisajul politic romanesc. E clar ca Traian Basescu are multe pacate si odata scapate din brate, serviciile dau drumul la multe chestii puse deoparte.
    Bineinteles, e opinia unui om care dorea sa va vada departe de campania unui om sustinuta, mai nou, asa cum puncteaza si Aitredes mai sus, de o manea si de atacuri la asa zisa alianta imorala, desi PD-ul nu a ezitat in trecut sa colaboreze cu ambele partide.
    O duminica frumoasa,
    Alexandru Marin

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine voteaza cu prostanacul?
    Pe cale de consecinta ar fi normal: cine se aseamana se aduna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum, dacă tot există o referire mai sus la sistemul cartezian, trebui să spun că am observat prescurtarea "pe latineşte" din emisiune. În original, domnul René Descartes spunea dubito ergo cogito ergo sum. Am mai auzit de cogito ergo sum, este deja banal, dar dubito ergo sum este deja mult mai interesant. Dubitaţia, interogaţia, alternativa în centrul creaţiei. Aş adăuga eu şi dualismul antagonic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ştie cineva cam câte milioane de euro costă defilarea de 1 Decembrie... cu tot cu repetiţii şi pregătiri, şi oprirea traficului? Ştie cineva cine anume a luat decizia acestui convoi militar în an de criză?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai Vanghelie face cat toate manelele din Bucuresti. Dar ce sa mai zici de Norica, Olguta, Alelitei si nu in ultimul rand seful Ligii antialcoolice din Romania, Sica Orban. Toata ceata lui Papuc.

    RăspundețiȘtergere
  14. E foarte interesant cum TOTI membrii PDL au intotdeauna aceleasi opinii (adica ale lui Basescu). Acum cateva zile am vazut o caricatura facuta (acum 20 si ceva de ani) parca special pentru acest partid: http://habeder.wordpress.com/2009/11/17/mandra-corabia-mester-carmaciul/

    RăspundețiȘtergere
  15. Lucian Bute a obtinut un KO lovind de 2 ori mai lent decit Basescu!!! Se poate vedea clar facatura!

    RăspundețiȘtergere
  16. D-le Funeriu,sint un fost student,apropiat ca virsta de Antonescu si cu care nu am in comun decit 2 chestii:am fost liberal si am ramas de 2 ori repetent in facultate.In legatura cu filmuletul,este un trucaj ordinar,dar conteaza mai mult cum este perceput de majoritatea alegatorilor,in special cei nehotariti,cum este prezentat de comunicatorii PDL.Din pacate,comunicatorii dvs,cu citeva exceptii,sint moi,prea toleranti,fara reactie,oarecum nepregatiti spre deosebire de ceilalti care sint agresivi,diversionisti,obraznici,manipulatori,mincinosi,cu textele scrise de acasa(orice le-ai spune ei isi zic poezia).O scuza reala exista:nu poti face mare lucru cind ai 4-5-6 interlocutori clar impotriva ta.Pt. ca va admir enorm va rog sa luati legatura cu decidentii din partid pt.ca,macar in ultima saptamina cind va fi care pe care,sa trimiteti oameni potriviti si pregatiti la dezbaterile televizate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari pentru ca-l sustineti pe Basescu !
    Sunt mandra ca oamenii valorosi ai Romaniei il sustin pe Presedinte in campanie aproape 24/24

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru a pacifica putin atmosfera eu va propun spre lectura un material care nu se doreste a fi polemic si nici indreptat impotriva cuiva anume. Cred ca avem cu totii nevoie de putina luciditate, incepand cu mine.
    http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/29/intelectualii-si-libertatea-interioara/

    Nu as dori sa percepeti acest articol ca pe o reclama mascata, fiind vorba exclusiv de o convingere pe care as dori sa o impartasesc, si anume aceea ca trebuie sa spunem, cu totii, "stop" acestui tumult.

    RăspundețiȘtergere
  19. vad la ' greiii pdl' ( blaga/berceanu /videanu) o blazare si o resemnare. Noroc cu monica macovei , cristi preda , emil boc si Dvs ce mai tineti sus steagul. 3 intrebari:
    1.ca membru in echipa de campanie stiati de de declaratia lui Patriciu in emisiunea cu Pora la iRTV despre Dl Basescu lovind un copil la un meeting? Daca da , de ce nu ati avut nici o reactie? De ce l-ati lasat pe dl Presedinte nepregatit la emisiunea cu Dumitrescu? Se face un meeting Pro Basescu in Bucuresti? Daca da, cand? Cred ca e esentialm sa vina si dl Negoita si sa nu dati voie la transmisii live , ca sa fie lume! Dati in reluare pe OTV, B1 sau televiziunile lui prigoana!

    Recomadari : in orele ce va revin ca publicitate electorala la TV:Puneti clipurile in care Basescu sta la masa la Hilton Bucuresti cu Putin Bush, la summitul NATO din Romania. mai e si acela cand imbratiseaza ziaristii eliberati. Aduceti-o pe Marie Janne sa spuna: am fost o cretina, am crezut in tata ( senator PsD) si haysam si m-am dus la Bagdad! Dl basescu a salvat viata mea si a ziaristei franceze!
    Faceti un text pt publicitatea electorala pe radio tv avertizand lumea ce se poate intampla!
    daca e geoana presedinte:
    1.4 din 5 bugetari sunt concediati
    2.acordul cu fmi e suspendat:cresc taxe (50%) si dobanzi la 20 %
    3.referendumul nu se aplica.ati votat degeaba!
    4.euro va fi peste 5 lei. Cei cu credite vor fi on incapacitate de plata
    5 . Justitia va fi o gluma proasta.dna desfiintat. Barbulescu la csm.deciziile curtilor romanesti nerecunoscute in UE
    6.presa nu va mai fi livera.hotnews si B1 se inchid
    7. Reformele intiate de Boc ( invatamant/pensii/salarii) nu se mai aplica!In principiu o tara nu poate fi data afara din UE dar nu il subestimati pe prostanac!!!


    Vreau un alt referendum: sunteti de acord ca un referendum validat cu participare de peste 50suta sa devina automat lege, fara sa treaca prin parlament?

    RăspundețiȘtergere
  20. mi se pare mie sau in 2004 dl Basescu are mai mult par pe cap decat apare in film?
    urmariti confruntarea cu nastase.stiu ca si-a taiat suvita dupa ce i-a e;iberat pe ziaristii din Irak!

    http://www.youtube.com/watch?v=nYsPqcjQ5U4

    RăspundețiȘtergere
  21. OTV. Cu totii suntem dezamagiti de OTV , dar ce sa facem? Un om destept fructifica orice "canal de distrubutie" al informatiei cu scopul de a prezenta adevarul. Noi, intelectualii , oamenii destepti avem impresia ca orice om capabil care calca in studioul OTV e un ipocrit. Gresit prieteni! O alta idee: Oamenii cu adevarat destepti din Romania il sustin pe Dl Basescu, dar nu e suficient. Personal, nu vad nimic gresit in "manipularea pozitiva" a maselor de oameni care mai mult de atat nu pot. Adica eu stiu ca cei destepti ma voteaza dar am nevoie si de votul manelistilor (care mai mult nu pot). Daca sunt intr-o cursa, de ce sa nu ii manipulez printr-o manea (factorul de decizie in dreptul lor) sa ma aleaga pe mine? Ba da. Ii manipulez, stiind ca daca nu ii voi influenta eu oricum vor fi influentati de adversarul meu.
    Sunt alaturi de Dl Traian Basescu pentru ca ador strategiile din spatele lui. Pur si simplu le ador! Ma incanta ideea ca in spatele lui sunt oameni ca Dl Funeriu si altii. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Anonim
    Spuneţi:
    Sunteti de acord ca un referendum validat cu participare de peste 50suta sa devina automat lege, fara sa treaca prin parlament?

    Stimate domn, din curiozitate vă întreb, dumneavoastră aţi răsfoit măcar Constituţia României?

    Dacă nu, rupeţi-vă o jumătate de oră din viaţă şi citiţi Constituţia României, este o lectură interesantă:

    http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org

    Vă asigur că numai după o banală, dar atentă, lectură a Constituţiei României viaţa vi se va schimba pentru că veţi înţelege altfel politica şi, în general, mecanismele instituţionale după care acestă ţară funcţionează.

    RăspundețiȘtergere
  23. Urgenţă maximă - aduceţi la televiziuni familia Rozolea, agresată de Geoană la scandalul imobiliar din cartierul Primăverii. Încă mai este în proces cu ei:

    http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11381

    RăspundețiȘtergere
  24. Hmmmm,cu 50 de km la ora va parasit bunul simt de cand nu ati ajuns Ministrache.
    Problema nu e ca a existat e interactiune, nu i-a spart maselele ( da` poate ca o lovit cu 50km la ora) problema este a prima reactie a fost lalaita, ba chiar a cautat justificare, apoi a mintit cum ca nu a lovit un copil , dar nu si-a lovit nici sotia nici fetele ( treaba de care NU a fost intrebat). Insa a avut Vadim grija sa intervieveze garzile de corp ( aia chia stiu) si se pare ca se simtea Baselu cu musca pe caciula.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România