Despre pact. Dovada foto că încălcarea pactului de către Ponta omoară, zilnic, oameni

Tema lunii, anului și probabil a actualului ciclu electoral este „pactul”. În politică este fundamental să-ți respecți cuvântul dat. Pentru că operezi cu viețile a milioane de oameni. Orice pact politic în care se angajează un lider este garanția, pentru milioane de cetățeni, că un anume lucru se va întâmpla. De aceea este de nepermis să nu respecți un pact politic.

Există însă un pact care este infinit mai important decât orice pact politic. Este pactul cu viața cetățenilor țării tale. Pentru orice minte sănătoasă este limpede că singura reglementare viabilă în România este „zero alcool la volan”. Orice altă portiță deschisă înspre posibilitatea de a conduce cu alcool în sânge va ucide oameni. Dr. Victor Viorel a semnat, în iunie, un PACT. Pactul pentru zero alcool la volan. Cu Hakkinen de față. Cu presa, deci în fața românilor. După ce o firmă de casă i-a prezentat un sondaj care arăta că poate câștiga puncte în electoratul PSD dacă ar lăsa oamenii care au băut la volan, dr. Victor Viorel a devenit brusc avocatul „drink and drive”. Adică avocatul acelor inconștienți care vă omoară copiii, mamele și tații pentru că sunt lăsați la volan după ce au băut. Luați de aici exemplu despre ce se va întâmpla. Așadar dr. Victor Viorel și-a călcat în picioare cuvântul dat în fața lumii întregi și a decis să-i lase pe șosea pe cei care au băut. Iresponsabilitate veselă? Nu, crimă cu premeditare.


 Deasupra umărului stâng al lui Hakkinen se vede o parte din semnătura lui dr. Victor Viorel


În rândul de sus, a VIII-a căsuță (click pe foto, ultima semnătură), se vede semnătura lui dr. Victor Viorel. Ponta.

Comentarii

  1. La prima victimă, în urma codului votat de guvern, făcută de un şofer cu alcool în sânge, Ponta trebuie trimis în judecată pentru complicitate la omor din culpă.Acum nu mai poate susţine că n-a ştiut care sunt consecinţele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt profesor in invatamantul preuniversitar, va sustin initiativele, Bacalaureatul nu e obligatoriu pentru toata lumea, la fel cum nici liceul nu este! nu au ce cauta la liceu elevi cu note sub 5 la exam.nationale !!! de aceea, scolile profesionale trebuiau reintroduse !
    Problema mea este cu examenul de Definitivat. Cine a fost cu ideea ca acesta sa nu se mai tina in centre universitare ? dupa parerea mea, acesta trebuie reintrodus in universitati , dar.....nu in toate centrele, ci in cele 4 mari din tara : Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti. Nu am inteles nici de ce nota de promovare a crescut de la 6 la 7 si de la 7 la 8. Ce anume se urmareste? sa fie eliminati tinerii din sistem ? sau ?
    Propun de asemenea testarea tuturor cadrelor didactice, inclusiv a titularilor cu gradul I care dupa ce s[-au vazut cu sacii-n caruta rasufla usurati, in timp ce tinerii dau anual examen si sunt ponegriti in fiecare an pe la TV. De ce oare ? In viitorul apropiat veti ramane fara cadre didcatice tinere si dornice de a face ceva, veti ramane cu titularii cu gradul I, deja obositi de sistem sau ii veti aduce pe cei din pensie. De ce inca ii mai lasati sa predea pe cei care au implinit varsta de pensionare ?teoretic 3 ani, dar practic.... ca sa nu fie locuri pt.
    tinerii absolventi ? de ce nu se doreste scoaterea la concurs a posturilor titularizabile ? ca sa zapacim copiii, in fiecare an sa aiba tot cate un prof. la aceeasi materie ? sunt multe de spus....dar din afara totul se vede bine, insa in interior e un haos ! faceti ceva in acest sens! va doresc succes !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România