Demnitatea profesorilor

USL promitea că redă demnitatea profesorilor. Iată cum au făcut-o, în patru pași:

1) Au pus câțiva plagiatori miniștri care au mărit salariile profesorilor (ultima e ironie)
2) Au pus un sindicalist-xerox ministru (asta nu e ironie, e realitate)
3) Scandalul șpăgilor la bacalaureat a dat, desigur, multă demnitate suplimentară profesorilor (asta e ironie)
4) Au refuzat să dea promovările învățătorilor (realitate)

Bravo. Dragi profesori, votați USL și vizionați liniștiți în cancelarii odele aduse USL de televiziuni.



Comentarii

  1. Daniel....ce ai cu profesorii? Marea majoritate sunt doamne comode si prostute si barbati la fel, care s-au facut dascali neputand face altceva in viata.

    E ca si cum ai vrea sa castigi Cupa Campionilor cu o echipa de betivi din Bucovat.

    Sistemul nu are cum sa se reformeze din interior. Iar tineretul care a intrat de 20 de ani....sunt mult mai slabi, trecuti prin spagi prin universitati si intrati tot pe bani in sistem, prin concursuri trucate.

    Si tot asa e si-n universitati. Acuma sunt conduse si ocupate de copiii fosilelor ticaloase care ne-au fost noua profesori. Cei mai prosti copii, ca aia valorosi s-au bagat in firme private sau au plecat in Vest. Numai pile si pilute, amante, tot ce vrei in materie de porcarie si coruptie. Toate universitatile, nu numai cele private.

    Uite ce a ajuns abilitarea care trebuia sa fie un examen serios, cu comisii din strainatate, experti seriosi care sa purifice sistemul de impostori, adica profesori universitari conducatori de doctorat impostori. E plin de ei. Toata lumea va fi abilitata. De comisii ca aia de la matematica condusa de celebrul Breaz din Alba Iulia....cum naiba a ajuns ala profesor ???

    RăspundețiȘtergere
  2. V-am urmarit la Tv azi, cu Cristoiu. O greseala ati facut. Coruptia nu a disparut prin introducerea camerelor. S-a canalizat, adica s-au format trasee precise ale spagilor, de jos in sus, scoala - inspectorat-politruci si ministere.

    Pana acuma treceau toti la Bac si nu merita sa dea spaga. Acuma, miza a crescut. Parintii sunt speriati, disperati si dispusi sa plateasca. Astfel, copii trec Bac-ul, fiind printre jumatatea care promoveaza, intra la facultate chiar fara taxa - mai putini candidati. Viitor asigurat....

    De aceea sumele au crescut pana la 1000 de euro si chiar la licee "de elita" zise.

    Chiar asta ma enerveaza, ca nimeni nu studiaza fenomenul la licee teoretice, unde se aduna toti copiii de stabi. Acolo se fac banii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foaaarte interesant. păreţi să cunoaşteţi lucrurile din interior.

      Ștergere
  3. Breaz ala de la Alba-Iulia e un mare mafiot. Ca sef al comisiei CNATDCU ar fi trebuit sa stie regulile de ocupare a unui post universitar. Cu toate acestea, Breaz a participat in comisia unui pseudo-concurs in care candidatul era o nulitate si nu indeplinea deloc criteriile cerute de lege, dandu-si OK-ul. Am ajuns mai rau ca tarile bananiere. Statul doarme, iar infractorii isi fac de cap pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că atacul la învăţămînt e mai puternic şi mai structurat de-atît. E o politică de stat. Oile needucate pot fi uşor convinse să se lase pe mîna unor păstori lupi. Mă refer aici la anestezia dulce cu care vom accepta ca guvernanţii să vîndă ţara pe comisioane în buzunarele lor şi boli grave pentru populaţie, în viitor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România