O nouă calomnie din seria „Funeriu n-are bacalaureatul”

1. Este vorba despre o acuzație a Guvernului, subliniez, a Guvernului, împotriva mea și a ministrului Vreme. Subiectul este prelungirea unor contracte de licențe pentru computerele din școli, contracte începute între 2000 și 2004. 

2. Am vegheat să nu se producă ilegalități la Ministerul Educației pe perioada mandatului meu. 

3. Au fost multe plângeri împotriva mea ca ministru, niciuna dintre ele dovedită adevărată, multe dintre ele dovedindu-se a fi calomnii. 

4. Voi analiza acuzațiile aduse de Guvern și voi răspunde celor îndrituiți să investigheze aceste acuzații. Vreau să se aplice legea ca oricărui cetățean al țării.

Comentarii

  1. Fii tare! Ticalosii USL numai prin demagogie sau delatiune ieftina stiu sa guverneze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi dfintre noi inteleg de ce. FMP,PP, posibilitatea de a uni dreapta de catre MRU etc. Va urez multa forta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie sa cedati nimic, nu trebuie sa lasati de la dumneavoastra nici o zecime de mm in favoarea celor ce nu stiu nimic altceva sa faca in afara de a minti grosolan, a calomnia si a injura. Nu sunteti singur, sunteti sprijinit si sustinut de multi oameni (sper sincer ca numarul lor sa fie din ce in ce mai mare)ce au inteles si inteleg eforturile pe care le-ati facut cat ati fost Minstrul Educatiei, reformele pe care le-ati promovat si care va apreciaza atat pe linie profesionala cat si pentru verticalitatea, corectitudinea si patriotismul de care dati dovada.
    Am o mare nedumerire pe care tin sa mi-o exprim prin intrebari retorice. Vedem ca hotii si mincinosii actioneaza uniti, in haita, niciodata singuri. De ce oamenii cinstiti, onesti, de buna credinta nu reusesc sa se coaguleze intre ei ? Sa fie vinovat doar scepticismul sau si orgoliile au un cuvant de spus ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Incompetenţii vor dorii întotdeauna să pară competenţi, nu îi băgaţi în seamă, ei nu vor ajunge niciodată la nivelul dumneavoastră .

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem incredere in D-voastra si stim ca toate sunt marca USL.Mergeti pe aceeas linie si suntem alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule daniel, te rog, spune-mi de ce stai inca in mizeria asta de politica din tara asta? Speri sa ai un efect civilizator asupra acestui popor? Asupra clasei sale politice? Asupra sistemului universitar si de "cercetare" ?

    Toate astea sunt ultracorupte, poluate, pline de incompetenti, de ticalosi, de spagari. Nu se pot reforma fiindca nu se pot aduna suficienti la un loc care sa aiba mentalitatea ta. Oamenii ca tine au plecat din tara si fac cercetare sau activeaza in firme, in Vest.

    Care este motivatia ta ca sa stai aici si sa te lupti cu acesti ticalosi?

    RăspundețiȘtergere
  7. zainea profira16 mai 2013 la 20:56

    Domnule Ministru,
    Nu cred ca aveti nevoie de incurajarile cuiva, deci nici de ale mele.Totusi tatalmeu, roman "analfabet" spunea:" Nu-ti pune cenusa in cap atunci cand nu e cazul".Scuzati deviza neacademica!
    Eu si cei ca mine recunoastem ce ati facut, ce faceti si va asteptam sa mai faceti pentru viitorul acestui neam.
    Cu tot respectul de care sunt eu instare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ia uite cine a ajuns sa verifice ''ilegalitatile'' discipolului unui laureat cu Nobel: dottore plagiatore dovedit Ponta si chimistul dottore in doua luni si-o vara in stiinte politice si plagiatore (inca!!) nedovedit Pricopie.

    RăspundețiȘtergere
  9. FII TARE GUNOAIELE DIN USL NU STIU ALTCEVA SA FACA

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand era "maestrul de ceremonii" Adrian Nastase la guvernare, a cumparat fara licitatie -printr-o intelegere- de la Microsoft , licente pentru toate calculatoarele Guvernului ...Ministerelor, spunandu-ne ca pana atunci acestea au functionat fara si el gentil vrea sa intre in legalitate... Asta nu o investigheaza nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Adrian Nastase a cumparat de la MICROSOFT, cand era P.M., licente pentru calculatoarele Guvernului si Ministerelor, spunand ca acestea functionasera fara licenta pana atunci (sic)... Totul pe baza unei intelegeri "amiabile" se pare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Parerea mea este ca rectia v-o sugereaza Mark Twain:"Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiență".

    RăspundețiȘtergere
  13. Unificati intreaga dreapta, Domnule Funeriu si azvarliti peste bord fesenistii ! JOS cu blaga, udrea, promovati oamenii respectati si personalitatile onorabile ca Monica Macovei si MRU ! Domnul Boc a fost stgmatizat destul, aduceti-l inapoi de la Cluj ! Veniti ,stimate domn Funeriu, cu un guvern din umbra si fiti AGRESIVI, in sensul bun al cuvantului, toate balbele si ratarile guvernului sa aiba RASPUNSURI COERENTE si ALTERNATIVE CREDIBILE, cu oameni din mediul privat, ce au invins criza... Recunoasteti Imensa eroare cu impozitul forfetar si redati sperantele romanilor...

    RăspundețiȘtergere
  14. Eram sigura ca este o calomnie!Eu va respect!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mihai din Galati spune ca reactia este sugerata de catre Mark Twain:"Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiență".

    RăspundețiȘtergere
  16. Tot Mihai din Galati,considera ca cei care calomniaza,sunt definiti de Jonathan Swift:
    "De cate ori apare un om inteligent,il recunosti dupa faptul ca toti tampitii se aliaza impotriva lui"

    RăspundețiȘtergere
  17. Valentin Stanescu22 mai 2013 la 10:20

    Indiferent de care ministru era la conducere in perioada respectiva, nu inteleg exact cum ar fi in sarcina unui ministru sa se asigure ca licentele de utilizare nu sunt expirate.
    Mai firesc ar fi sa existe niste responsabili in minister care sa se asigure de acest lucru. Daca acesti responsabili nu si-au facut datoria atunci ar trebui trasi la raspundere.
    Vina ministrului ar putea fi daca, de exemplu, persoanele responsabile i-ar fi semnalat ca trebuie reinnoite licentele si ministrul nu a aprobat cheltuielile stiind clar care sunt consecintele.
    Ar fi de asemenea interesant de auzit care este punctul de vedere al producatorilor softurilor respective. Ei sunt suparati sau pana la urma situatia s-a rezolvat convenabil pentru toata lumea?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România