Bine ați venit în viitor. Mișcarea Populară, propunere de program

Mișcarea Populară și-a lansat astăzi PROPUNEREA de program (click aici). Decizia, foarte serioasă, luată de membrii fondatori a fost ca această propunere să stabilească doar un cadru general, urmând ca prin contribuția celor care s-au alăturat, sau se vor alătura, Mișcării Populare, să finalizăm programul cu care vom porni la drum.

Prin acest demers vrem să mobilizăm forțele vii ale națiunii. Este pentru prima dată în România când, în locul unei „elite” care clamează soluții salvatoare, apare o propunere de colaborare adresată oamenilor care sădesc încredere în jurul lor. 

Cred că asta este cea mai potrivită definiție a „elitelor” de căror implicare România are nevoie: oameni care produc încredere.

Pornim de la premisa că „oamenii schimbă România, nu strategiile de laborator”. Aș evidenția, din propunerea de platformă, următorul pasaj, pe care, contrar altor organizații și partide îl luăm foarte în serios:

„În vârful piramidei Mișcării Populare vor ajunge acei membri care vor fi cei mai capabili în a-și susține și realiza proiectele, în a mobiliza oamenii să participe la aceste proiecte și în a dobândi încrederea colegilor lor”. 

Altfel spus, veți fi cu atât mai sprijiniți de Mișcarea Populară cu cât vă veți implica mai mult.

Bine ați venit în viitor!

Comentarii

  1. Domnule Funeriu, stiti la fel de bine ca un poriect se sustine si se realizeaza mai ales daca exista si sustinere politica...; in plus aparitia unei miscari puternice de centru dreapta, este mai mult decat necesara in Ro, nu numai pt a compensa partidele majoritare aflate la guvernare. Vom vedea ce va iesi...

    RăspundețiȘtergere
  2. cand voi putea vedea online, ce impozite am de platit, cat, istoricul, sa pot plati cu cardul,

    sa imi dea cazier judiciar, fiscal, etc. online, sa pot comanda pasaport, buletin, online

    sa vad cat am platit pensia, serviciile sociale online, si sa pot face plati

    cand vor disparea toti acei functionari care fac mizerii prin pensii si asigurari sociale?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România