Stenograma audierilor din Parlament

Aici găsiţi stenograma audierii din comisia de la Parlament, le-am primit ieri. Desigur, sunt tot felul de mici greşeli de culegere, unele chiar hilare. Pe fond însă lucrurlile sunt cât de cât corecte.

Comentarii

  1. E penibil , e chiar jenant ceea ce se intampla. Cei din sala nu v-au votat din rautate in primul rand .Este vorba de vidul etic, in care se afla si care trebuie umplut intr-un fel sau altul , desi nu vad cum. Inainte de sclavagismul poltic care ii caracterizeaza, cred ca problema lor este de natura morala , la nivel personal. Indiferent din ce formatiune faci parte, cand vezi un om care vrea sa faca binele pentru tara,pentru copii si nepotii tai si tu te opui, inseamna ca...nu te poti numi OM.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce s-a intimplat cu chemarea la lupta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut politetetea si claritatea cu care ati raspuns la intrebari dar prezentarea nu mi s-a parut potrivita. In politica nu se merge cu power point cu scheme si termeni intaductibili din engleza.

    Si dvs ati facut o greseala amuzanta cand ati confundat numele proiectului ELI pe care-l vedeati ca prioritate nationala cu European Light Infrastructure. De infrastructura de lampi se ocupa altii. Este vorba de Extreme Light.

    Si nu credeti ca dupa doi ani ca vicepresedinte al comsisiei prezidentiale ar fi trebuit sa-i cunoasteti pe parlamentarii care se ocupa de invatamint ?.Mi s-a parut amuzant cand dvs. care lucrati de doi ani in domeniu i-ati intrebat cine sunt si de unde sunt.

    Fara dialog legea invatamintului cam bagata pe gat PSD risca sa aiba soarta guvernelor PD-L.

    Si chestiunea cu posturile refuzate in CV totusi nu este chiar obisnuita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aţi trecut prin foc acum, v-aţi călit, o să vă ajute mai încolo. Contează să nu vă lăsaţi întimidat şi să renunţaţi. Să auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România