Lucian Croitoru

Raspunzand unei intrebari din interviul de ieri din Evenimentul Zilei am ajuns si la numirea lui Bogdan Olteanu la Banca Nationala a Romaniei. De la care numire am ajuns si la Lucian Croitoru, oarecum contracandidatul lui Olteanu. Spun oarecum pentru ca nu e potrivit sa ne gindim macar ca cei doi ar putea ajunge intr-o competitie. Nu sunt un expert in economie/finante si nu il cunosc pe domnul Lucian Croitoru. Dar ceva imi spune ca Lucian Croitoru va fi in zilele care urmeaza un om care va avea mare cautare.

PS: Ideile lui Marcel Tolcea merita toti banii ;)

Comentarii

  1. După ce am citit interviul de pe Hotnews, am avut revelaţia că Lucian Croitoru poate constitui una dintre opţiunile preşedintelui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inseamma acceptarea unei solutii cu tehnocrati/independenti finalul experimentului democratic si recunoastera impotentei clasei politice (si a noastra a tuturor)?
    Daca un guvern cu 70% in Parlament a trecut toul cu asumarea raspunderii atunci ce sanse are un independent? Si ce raspundere?

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur, viitorul prim-ministru, în eventualitatea că mafioţii de la parlament nu preferă alegerile anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inteleapta ideea! Se pare ca mai trebuie discutata, dar e realista!
    Blogul dumneavoastra ramane primul loc unde am citit-o! Vom reveni si pentru alte informatii pretioase la dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Lucian Croitoru este un expert care este ginerele lui Mugur Isarescu? Evident, ales de tata socru pe criterii de competenta....

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, El Presidente isi da seama ca uaminii munci or sa ramana fara pensii si salarii daca nu ne plateste FuMuIu' transa... Asa ca are nevoie de prim ministru de la un partid "majoritar" aflat in minoritate parlamentara,care sa nu fie Johannis, ca asta e prof de fizica (desi s-a dovedit un excelent negociator de fonduri europene) si-l vrea pe unu' Croitoru', mare (si unic?) finantist pedelist, ca doar el si numai el e in stare - vezi-Doamne - sa faca rost de parale pentru bietii pensionari in restriste...In fapt, Basescu doreste un nou premier-marioneta cu fire la Treicoceni. Si vrea sa zica un "ba pe-a ma-tii" unei majoritati parlamentare serioase, tergiversand formarea unui nou guvern intr-un scop electoralist gaunos, doar ca sa nu scape haturile din mana. Pentru ca vrea binele tarisoarei asteia. Probabil Croitoru' gavareste in germana mult mai bine decat Johannis, daca tot s-a hotarat ca premieru' sa poata discuta pe limbi straine (lu' Basescu).

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Costin Sandu,
    daca medicamentele nu folosesc (dar le-ai luat? nu ne minti?), bea un pahar cu apa calda.
    Sa nu fie rece.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Costin Sandu

    Ati avut si momente mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ihi. Alte comentarii? Ce parere aveti, de pilda, de reactiile meschine ale presedintelui tuturor romanilor? Sau sunteti, ca de obicei, de acord cu ele?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Costin Sandu

    Nu ma pot abtine sa nu observ cata dreptate avea aici dl. Daniel Funeriu

    RăspundețiȘtergere
  11. http://marceltolcea.blogspot.com/2009/10/funeriu-o-eminenta-portocalie-sau.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Oldies and Goldies

Homeschooling: inginerie socială, nicidecum alternativă educațională

Cum să iei două Nobeluri fără bac, scriind și articole științifice greșite? Și să mai și mergi din arest direct la balul președintelui SUA

Cum e cu latinitatea Limbii Române (text scris de tata, adică de Ionel Funeriu)

Mica mea mare răfuială cu unii „lideri de opinie”: sunteți și voi vinovați

Adevărul despre aberația auxiliarelor: despre imbecilitatea agresiv-distructivă din România